SuperZen skills voor een stralend kind

Dit is de start van een magische reis waarin jouw kind stap voor stap en spelenderwijs leert te ontspannen, los te laten en rust te ervaren in haar hoofd en lijf! Hierdoor leert jouw kind magische skills om meer Zen en met meer zelfvertrouwen lekker in haar vel te zitten. En daarnaast om zichzelf te blijven en haar hart te blijven volgen. Skills voor het leven! Meld je alvast aan voor de start op 21 november!


Tijdelijk voor slechts 297 euro


SuperZen skills voor een stralend kind

SuperZen skills geven jouw stap voor stap tools om lekker in haar vel te zitten, zichzelf te blijven en haar hart te blijven volgen. Skills voor het leven! Meld je alvast aan voor de start op 20 november!


Tijdelijk voor slechts 297 euro


Je ziet, voelt en hoort het aan alles en iedereen: je kind zit niet lekker in haar vel. Ze is onzeker over zichzelf, of ze iets wel kan of goed doet. Je kind is sneller boos en/of verdrietig en kan lang in deze gevoelens blijven hangen. Of ze trekt zich misschien eerder terug in haar eigen schulp. Je hebt al eens geprobeerd om te praten, te overtuigen dat ze het wel kan of goed doet, complimenten geven etcetera, maar het heeft geen effect. Je voelt je gefrustreerd en machteloos want je wilt je kind zo graag helpen en gelukkig zien! Tijd voor de SuperZen skills waarmee jij als ouder(s) samen je kind terug in haar eigen kracht kan zetten!

Het online SuperZen skills traject

Zen in je lijf

In deze module leert jouw kind Zen skills om indrukken, prikkels, gedachten en gevoelens los te laten en op verschillende manieren te ontspannen. Individueel en samen met jou!
Ik weet genoeg!

Zen in je hoofd

Jouw kind leert Zen skills om op een speelse manier naar gedachten te kijken en te leren kiezen waar ze haar aandacht op richt. Alles wat je aandacht geeft, groeit!
Yes, dit wil ik!


Blijf jezelf

In deze module leert jouw kind wat haar haar maakt en zichzelf helemaal oké te vinden zoals ze is! Je kind ervaart meer zelfvertrouwen en weet precies wat haar talenten zijn!
Ik ga ervoor!


Volg je hart

Jouw kind leert Zen skills om te voelen wanneer een keuze vanuit haar hart komt of vanuit haar hoofd. Je kind blijft doen wat ze leuk vindt en zodoende straalt ze van binnuit!
Ik meld mij aan!


Je wilt op een toegankelijke manier je kind helpen om zichzelf te zijn en te blijven, meer rust in haar hoofd en lijf te krijgen én haar hart te volgen, terwijl je waardevolle oefeningen en handvatten krijgt die jullie in eigen tempo ervaren....Dat kan! Vanaf 20 november kun je van start met dit magische en waardevolle traject. Meld je alvast aan en verzeker jouw kind van 1 van de 10 early bird plaatsen!

Ben je op zoek naar een leuke en effectieve manier om je kind te helpen zichzelf te blijven, haar hart te volgen en lekker in haar vel te zitten? Dan heb ik iets speciaals voor jou!


Ik begrijp dat het lastig kan zijn om je kind te zien worstelen met onzekerheid, stress en spanning en ik wil je graag een oplossing bieden.

Mijn uitgebreide online training "SuperZen Skills" is speciaal ontworpen om kinderen van 4 tot 12 jaar te helpen zichzelf te zijn en te blijven, hun hart te volgen en beter in hun vel te zitten. Het zijn belangrijke vaardigheden om te leren en te ervaren voor je kind voor haar hele leven! Want zoals jij en ik is jouw kind ook de creator van haar leven. Hoe tof is het dan als jouw kind daadwerkelijk leert om haar leven zelf te creëren?

In deze training leert je kind in 6 modules op een leuke en interactieve manier hoe ze kunnen ontspannen en zich beter en zelfverzekerd kunnen voelen. Ze leren spelenderwijs omgaan met stress, hun gedachten te kalmeren en hun emoties te begrijpen. Ze ontwikkelen geweldige "SuperZen skills" die ze overal en altijd kunnen gebruiken!

Laten we samen investeren in het welzijn van jouw kind! Met mijn online training kan je kind op zijn/haar eigen tempo leren, waar en wanneer het het beste uitkomt. Jullie krijgen 10 maanden toegang tot leuke video's, coole oefeningen en grappige meditaties die speciaal zijn ontworpen voor kinderen.

Wacht niet langer en meld je alvast aan voor de aftrap van 20 november! Geef je kind de tools die ze nodig heeft om te ontspannen en weer van binnenuit te stralen!.


Zet vandaag de eerste stap met jouw kind naar fijn zichzelf zijn en blijven en haar hart te volgen.

Klik hieronder en meld je alvast aan!

Oké, we gaan er voor!! 
Tijdelijk voor slechts 297 euro
Sylvia Kapelle, oprichtster van praktijk FocusZen en ontwikkelde deze SuperZen skills training

Hoi, ik ben Sylvia! 


In 2020 heb ik mijn eigen praktijk FocusZen opgericht met mijn missie om kinderen zo jong mogelijk te leren bij zichzelf te blijven en hun hart te volgen. Dat zij oké zijn, precies zoals ze zijn. 

In 'SuperZen skills' heb ik al mijn kennis en ervaring als mezelf, moeder, GZ-psycholoog en holistisch kindertherapeut gecombineerd tot dit waanzinnig krachtige en vooral leuke traject.

Dus als jij klaar bent met je kind te zien worstelen met zichzelf, emoties, het hebben van buikpijn, hoofdpijn, boosheid, verwachtingen en eisen van de omgeving? Grijp dan nu de kans om samen dit traject in te stappen en de magische reis van Hoofd naar Hart, van Stress naar Rust en van Aanpassen naar Stralen van binnenuit te gaan.

Laten we samen het leven van jouw kind meer Zen maken. Klik nu op de link, meld je alvast aan en geef jouw kind deze waardevolle SuperZen skills!

SuperZen skills, here we come!

Gun jouw kind deze magische SuperZen skills en ontdek samen hoe zij zichzelf kan blijven en haar hart te volgen. Skills voor het leven!

Herken je dit bij jouw kind?

Buikpijn, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten?

je kind klaagt regelmatig over hoofdpijn, buikpijn of misselijk zijn....Om dingen niet te hoeven doen of omdat je kind het gewoon super spannend vindt wat het moet of gaat doen...

Snel onzeker over zichzelf of angstig?

je kind zegt al snel dat het iets niet kan of wilt, roept snel om hulp of wijkt niet af van jouw zijde

Snel boos of geïrriteerd reageren?

je kind kan ineens ontploffen, kan lang in een boze bui blijven hangen is er niet uit te krijgen....

Of juist stil en huilerig?

Je kind trekt zich terug in haar eigen wereld, op haar kamer, huilt snel en voelt zich snel verkeerd begrepen...

Aanpassen aan anderen om lief/aardig gevonden te worden?

je kind maakt zich druk over wat anderen van haar vinden en gedraagt zich op een bepaalde manier om erbij te horen....

Dingen doen voor anderen terwijl ze het eigenlijk niet leuk vinden?

je kind doet dingen waarvan je weet dat ze het eigenlijk niet wilt of leuk vindt maar doet het toch! 

Met SuperZen skills een stralend kind, puur, eigen-wijs en zichzelf!

Na het volgen van deze training:
  • weet jouw kind hoe het meer rust kan ervaren in haar lijf;
  • weet jouw kind hoe ze meer grip op haar gedachten kan krijgen waardoor ze meer rust en ruimte ervaart in haar hoofd;
  • weet jouw kind hoe zij met gevoelens en emoties om kan gaan;
  • heeft jouw kind (en jij stiekem ook) minstens 3 tools om meer Zen in het hoofd & lijf te zijn!
  • weet jouw kind hoe het is om haar hart te volgen;
  • weet jouw kind hoe zij blij kan zijn met zichzelf met haar sterke en minder sterke kanten;
  • heeft jouw kind oefeningen om het zelfvertrouwen te versterken en te stralen van binnenuit;
  • heeft jouw kind de tools in handen om de creator te zijn en te blijven van haar eigen leven!


Dit gun ik mijn kind!