Over FocusZen

Kinderen leren bij zichzelf te blijven en hun hart te volgen

Missie

Mijn naam is Sylvia en het is mijn missie met FocusZen om kinderen zo jong mogelijk te leren dichtbij zichzelf te blijven en hun hart te volgen. Dat ze voelen en weten dat ze helemaal oké zijn zoals ze zijn. Dat ze vertrouwen op en geloven in zichzelf en mindful in het leven staan. Ik gun ieder kind een oersterk gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde waardoor ze zichzelf blijven en hun hart gedurende hun levensreis volgen.Over mij

Ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van aanpassen en zo proberen te voldoen aan de eisen en verwachtingen van de omgeving. Op de basisschool werd ik 'bestempeld' als rustig en verlegen, een stil muisje. Ik was eigenlijk altijd in de weer om me aan te passen aan de verwachtingen van anderen. Goed willen doen en behulpzaam en zorgzaam zijn. En tegelijkertijd mezelf op deze manier kwijt te raken en mijn hart niet meer te volgen. Op 36-jarige leeftijd kwam ik pas echt goed tot het besef dat ik me al die tijd heb aangepast aan anderen. Dat ik door alle scholing en opleidingen heen verder van mijn gevoel en intuïtie kwam te staan, steeds meer in mijn hoofd. En daar verstrikt raakte in een chaos van gedachten, verdriet, onrust, onzekerheid.
Ik besloot mijn leven weer in handen te nemen en de verbinding met mijn hart te herstellen. En ik straal iedere dag weer een beetje meer, van binnenuit. Ik kan mezelf zijn zonder dat ik me zorgen maak over wat iemand van mij vindt of denkt. 

Hoe zou het voor jouw kind zijn om weer te stralen, zich niet uit het veld laat slaan door andermans meningen, verwachtingen of tegenslagen? Hoe zou het zijn voor jouw kind als het haar* hart volgt, doet waar zij blij van wordt en zich betekenisvol voelt? Dat zij zichzelf is en blijft en zich vrolijk en vrij voelt om te zijn wie ze is?

Hoe zou het voor jou (als ouder) zijn om niet meer wakker te hoeven liggen, je machteloos te voelen, de pijn, het verdriet, de onzekerheid, chaos in je hoofd te hebben? Jezelf ook niet meer af te vragen hoe je je kind kunt helpen zich weer lekker in haar vel te laten voelen?

Ik zie jou als de expert van je eigen kind en ik geloof dat kinderen precies weten wie ze zijn. En hoe tof zou het zijn als jij samen met je kind op avontuur kan gaan zodat je kind kan blijven wie ze is. Gun jij jouw kind het dat zij zichzelf is en haar hart volgt? 

Dus als jouw kind niet lekker in haar vel zit en je gunt het haar om zichzelf te zijn en te stralen zoals ze is? Luister dan naar je hart en neem contact op met mij!

Ook als je als volwassene klaar bent met hoe je je leven nu leidt, klaar bent met dat volle hoofd, sombere en negatieve gedachten en klaar bent om vrijer door het leven te gaan.....stuur mij dan gewoon een berichtje en let's do en be it.

Straal. Relax. Wees jij.

Ik ontmoet je graag! Of het nu online is of in mijn praktijk!


* waar haar/zij staat, kan ook zijn/hij gelezen worden!

Mijn aanbod

Persoonlijk Zen-traject

Persoonlijk, individueel en op maat traject bij mij in de praktijk óf online. We FocusZen samen op en met jou en/of jouw kind wat er van belang is om te ont-wikkelen, ont-dekken en ont-moeten.