Stap voor stap weer lekker in je vel

Samen focussen op wat er nodig is om te kunnen komen tot wat jij wilt voor jezelf en/of jouw kind. Vooral als je NU aan de slag wilt, snel weer jezelf wilt zijn, zonder poespas.Vertel mij meer

Je voelt aan alles dat je iets wilt veranderen in je leven. Je bent klaar met het piekeren, uren lang wakker liggen, je zorgen maken, je angsten, je onzekerheid...maar hoe kan je dit stoppen?

Nog even zelf proberen

Ik lees nog wel een boek of probeer nog die ene ademoefening

Huisarts

Je neemt de stap naar de huisarts en krijgt een verwijzing. En dan?

GGZ

Pfff....die eeuwige wachtlijst...ik wil NU hulp!

Je wilt gewoon hulp, NU. Niet een x aantal maanden op een wachtlijst staan, een diagnose of pillen krijgen, eeuwig praten of graven in je verleden...

Heb je last van stress, onzekerheid, piekeren, angsten en gewoon niet lekker in je vel zitten?

Wat als ik je vertel dat je jouw stress, piekeren en angsten kunt verminderen? Dat je kunt werken aan zelfvertrouwen, rust en ruimte in je hoofd, lijf en mind? Dat je zonder lang te praten of in je verleden te duiken problemen kunt oplossen in 5 tot 20 minuten?


Dit is namelijk mogelijk. Klinkt te mooi om waar te zijn?

Blijf lezen. Want ik laat je precies zien hoe jij dit kunt realiseren.

Sylvia, praktijkhoudster FocusZen

Hoi, ik ben Sylvia! In de afgelopen 8 jaren heb ik in diverse organisaties gewerkt als GZ-psycholoog voor kinderen en jongeren en hun ouders. Maar eigenlijk vanaf het begin van mijn carrière voelde ik me niet echt op mijn plek in deze functie. Jaren later besefte ik me pas dat ik niet meer zoveel met mijn hoofd wilde werken maar dat ik de beweging al had gemaakt naar vanuit mijn hart werken en meer op gevoel. Dat maatwerk met gecombineerde (creatieve en lichaamsgerichte) methoden mij meer ligt. En zo ben ik de opleiding tot holistisch kindertherapeut gaan volgen en heb ik mij in de laatste jaren steeds meer verdiept in effectieve, efficiënte, meer luchtige en minder intense manieren om problemen op te lossen zodat je als kind, jongere of volwassene snel verbetering voelt.

Ik bied in mijn persoonlijke traject ten alle tijden maatwerk, volledig afgestemd op jouw wensen. Mijn persoonlijke Zen-traject is iets voor jou als:

Je snel geholpen wilt worden

Ik werk zonder wachtlijst. Mijn traject bestaat uit een startgesprek en 6 sessies verspreid over maximaal 3 maanden. Dit kan in mijn praktijk en/of online

Open staat 

voor andere, snelle manieren om je problemen duurzaam mee op te lossen in plaats van de meer reguliere hoofdige/cognitieve wijze met veel praten of graven in je verleden

Geen diagnose wilt

Ik doe namelijk geen onderzoek. Dus als je wel op zoek bent naar een diagnose, dan is mijn traject niet geschikt voor jou en/of jouw kind

Inmiddels gaan er al heel wat kinderen, jongeren en volwassenen meer Zen door het leven!

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Oordeelloos en vertrouwen

'Ik vond het zo fijn dat je vertrouwen uitstraalde in mij als ouder. Dat je mij ook oordeelloos de vrijheid gaf om te zijn wie ik ben als ouders en dat je niet perfect hoeft te zijn. Ik vond het ook heel fijn dat je niet met pasklare antwoorden kwam, maar dat je mij aanzette om na te denken en te voelen wat nu voor mij het antwoord op de vraag was. Door in mezelf te duiken en zo tot een antwoord te komen. Eigen gevoel, eigen wijsheid, eigen maatwerk.

Je hebt mij geleerd om mijn kind te kunnen 'lezen' en ook weer te verbinden met mijn kind.

Ms. Nameless
Add Your Stars
Weer lekker in haar vel
'Onze dochter zit weer lekker in haar vel, kan lekker zichzelf zijn en is over het algemeen gelukkig. Haar emotieregulatie is zeker verbeterd en ze kan beter met emoties omgaan.'
Ms. Nameless
Add Your Stars
Verbaasd en vrolijk
'Na de laatste sessie doe ik nu dingen zonder morren en zonder zenuwen waar ik voorheen zeker zenuwen van zou krijgen. Dingen gaan nu opvallend relaxt. Ik ben er verbaasd en tegelijk vrolijk over. Ik lijk meer overzicht te hebben, de waas in mijn hoofd is minder en ik voel minder twijfel. Mijn mood is veranderd van 'hoe kom ik deze dag fatsoenlijk door' naar 'wat zal deze dag me voor leuks/bijzonders/interessants brengen'. De onzekerheid en angst is minder dan voorheen.'
Ms. Nameless
Add Your Stars
Goed zoals ze is

'Onze dochter zag alles heel negatief. Door de handvatten die ze heeft gekregen bij jou, voelt en weet zij dat ze goed is zoals ze is en ze heeft meer rust in haar bolletje.'

Ms. Nameless
Add Your Stars

Met het Zen-traject zit je in korte tijd veel beter in je vel en ervaar je minder problemen. Of je nu een kind bent of (jong) volwassen. Na het traject kun jij jezelf weer zijn en je hart volgen naar datgene wat echt belangrijk is voor jou!

Zet vandaag de eerste stap. Voor jouw kind en/of jezelf.