Workshop De Magie van je Hart

Ervaar hoe het is om je hart te volgen èn jezelf te blijven. Voor jou als ouder samen met je kind tussen de 4 en 12 jaar oud. Kom samen dansen, spelen, voelen, knutselen en ont-dekken wat jouw hart je wil vertellen!Meld je aan! Nu voor 22 euro!

Wil jij samen met jouw kind al knutselend, dansend, voelend en luisterend ervaren hoe je naar je hart kunt luisteren?

Meld je dan aan om dit daadwerkelijk samen te komen ervaren. Door verschillende elementen ga je samen met je kind ontdekken waar je hart blij van wordt. En daarbij een oefening in jezelf blijven. Het wordt leuk en magisch....

Doen jullie mee?

'Follow your heart

it knows the way'

Sylvia van FocusZen

Hoi, ik ben Sylvia! 

In 2023 kwam ik op het idee om deze workshop te ontwikkelen. Ik had zin om te spelen en ouders en kinderen mee te nemen in de magische wereld van je hart!


Want het voelt zo goed om je hart te volgen. Maar hoe doe je dat nu? Wat voel je? Wat merk je? Waar gaat jouw hart van dansen? En durf je die sprankels te volgen en dus jezelf te blijven? Of spelen er gedachten door je hoofd als: wat zullen 'ze' er van denken..... Kinderen staan van nature dicht bij hun hart en leven grotendeels nog vanuit hun hart. Naarmate je ouder wordt, ga je sneller en vaker in je hoofd vertoeven en dat overschreeuwt het fluisteren van je hart. Daarom wil ik jou als ouder uitnodigen de weg terug naar je hart te ontdekken!


Na deze workshop ga je met een blij hart naar huis plus met iets moois ter herinnering aan waar je hart van gaat stralen. 


Wees jezelf, luister naar je hart en straal van binnenuit!


Ik begeleid jullie graag naar de magie van jullie hart!


Door je hart te volgen, kom je op paden die je naar de Magie van je leven brengen

Voor slechts: €22

De magie van je hart

Een workshop vol met leuke activiteiten, allemaal om de sleutel tot de magie van je eigen hart te krijgen en te ervaren. En hoe tof is het om dit met je kind samen te doen!


Dit is alles wat je krijgt:

  • Magisch luisteravontuur om in contact te komen met je hart
  • Dansen om het ritme van je hart te ontdekken
  • Knutselen om beeld en kleur te geven aan het fluisteren van je hart
  • (Toneel)Spel om te ervaren hoe je bij jezelf kunt blijven
  • Een drankje en snack